DIY

kamerarem101

Just nu har jag några för många projekt på rull här hemma, men så snart vi fixat Astrids rum så ska jag åter ge mig på symaskinen och fortsätta lära mig att sy. Det är ju så kul! Projekten med att få till en kudde tror jag faktiskt att jag kommer ro i land inom kort och när den är klar så måste jag prova att göra en kamerarem av en scarf. Ser klockren ut för en scarfgalning som mig själv (som nu genast även ser chansen i att få köpa mig en ny just till detta ändamål), dessutom lagom svår att  genomföra för en nybörjare. Jag tänker mig också att detta skulle bli en utmärkt julklapp till någon likasinnad.

Här hittar ni info om hur man gör i både text & bild om ni också vill prova.

Fotografi: Brittany Watson Jepsen

kamerarem102

Update: Hittade en riktigt fin variant till här!

Nu ska jag fira att snöfallet gett upp för nu med en stor kopp te och några kakor. Fira det som firas bör som bekant.

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *