helena

41 år har jag hunnit fylla. Är mamma till Astrid och fru till Johan. Har nära till skratt, en spikrak blond page och en en garderob fylld med klänningar. Har lärt mig baka macaroons så nu övar jag på den perfekta chokladfondanten. Älskar porslin, Choklad, snittblommor och fuldans. Bor i ett litet men hemtrevligt radhus som vi planerar att renovera klart innan sommaren 2014. Tummar hålls! Sparar tidningar på hög och muffinsformar i en glasburk. Har en korg fylld med pepparkaksmått och en annan med stämplar. Äter inte gluten men gärna broccoli.

Hymlar inte om att jag gärna ser på Keeping up with the Kardashians. Längtar alltid till Mallorca och tycker om alla årstider men tycker att våren är hoppfullast. Läser alltid sista sidan i en ny bok först. Gillar att ha rätt men accepterar att jag inte alltid har det. Har alltid minst ett rött läppstift i min handväska och jag dricker bara te på vintern. Blev lost i Lost.

Mitt favoritcitat är: ”Find something you’re passionate about and keep tremendously interested in it.” – Julia Child. Jag drömmer om en ny badbrygga på landet och jag skrattar hjärtligt åt The Big Bang Theory.

Hoppas du ska trivas här hos mig!