Fina Listan # 3

Jomen si så där 2 veckor tog det innan jag återkom till ämnet jul. Men med mörkret ute och förkylningen vi dras med här hemma så var det hit mina tankar drogs idag. Inte riktigt till julen kanske utan mer till advents. Snart får alla slingor sällskap av adventsljus, som jag längtar ändå! 11 favoriter i en Fina Listan kommer här:

finalistan106

1. Ljustakar. 2. Väska. 3. Muggar (snart hos). 4. Blus. 5. Adventsljusstake. 6. Ängel (förhoppningsvis snart hos Svenskt Tenn). 7. Julstjärna. 8. Adventsstjärna. 9. Kakmått. 10. Plafond. 11. Bath Jelly.

En riktigt fin start på veckan till Er alla!

signature

6 comments

  1. Den söta lilla ängeln från ST, är det via något pressutskick gissar jag, stod det något om pris. Tänker fin julklapp….

    1. Jag har kvar bilden från förra året då jag så gärna ville köpa denna hos Svenskt Tenn. Men då väntade jag för länge så när jag kom till Stockholm så var den redan slut. I år hänger jag lite på låset och shoppar online istället. Vet inte riktigt vad den kostar, men överkomligt tänker jag mig då jag övervägde att köpa den i alla fall förra året. Julen kommer till ST på torsdag, vi får hålla tummarna för att den lilla ängeln finns med då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *