Min stil # 2

Jag har ju fixat en del med min garderob det senaste året som bekant. Allt som inte passade in längre fick nya hem och jag känner mig så nöjd med det. Men i utrensningen så fanns där några plagg som jag tyckte mycket om men som var i en omöjlig storlek och dessa önskar jag nu kunna uppdatera vid tillfälle.

host3006

1. Bland annat så letar jag efter en passande kjol med lite längd och lite vidd fortfarande. Denna nya rosa smällkaramell från H&M är som en dröm, jag vet inte hur praktisk färgen egentligen är men den ser helt underbar ut på bild. Finns även i svart ska tilläggas. 2. Vadlång stickad klänning, vinterns bästa om ni frågar mig. Denna finns hos Zara. 3. Vadlång ullkjol, så klassiskt och snyggt. Går att dressa upp och ner i åratal framöver. Denna kjol står på min prova-lista när vi åker till Stockholm.

host3007

4. Jag letar också efter ett par lite festligare byxor, inget säger väl fest bättre än paljetter? Jag gillar även mixen på bilden med en t-shirt och kavaj. 5. Det blir ofta jeans till vardags, men vintertid så är det mycket snyggt med manchester tycker jag. Dessa från Lindex ser även lite ut som en ridbyxa vilket jag ger tummen upp för. 6. Avslutar med ett tips från min egen garderob, nämligen denna kostymbyxa som jag köpte hos H&M för ett tag sedan och som jag använt flitigt sedan dess.

En riktigt fin torsdag till Er alla!

signature

9 comments

 1. Snyggt! Men jag undrar hur man sitter i en paljettbyxa? Sticks det?? River man upp sofftyget? Bäst på kalas när man står upp kanske…

  1. Haha, ja du Maria jag håller med dig frågorna är med all rätt många. Jag hoppas kunna återkomma med ett svar i veckan, OM det är så att man måste stå upp då får jag nog leta efter något annat festligt.

   Hittar jag ett par, ja då återkommer jag i ämnet. Spänningen är olidlig :).

  2. Så, nu har jag provat och har bättre koll :). Man både sitter, går och dansar fint i paljettbyxor. De är fodrade och sitter skönt mot kroppen. Så, bring on the bling!

 2. Veldig fint! :) Veldig moro å rydde opp og gå igjennom klærne man har kjøpt i løpet av noen år. Jeg har også gjort det og etter at jeg har klart å gå ned i vekt nesten 10 kg siste året så er det faktisk moro å kjøpe klær igjen. Det har det ikke vært på mange år. At det skulle bety så mye for selvfølelsen var jeg ikke helt forberedt på :) På en positiv måte!
  ha en fin kveld og helg straks!

  1. Visst är det skönt att rensa ut det gamla, spara det bästa och sen lite då och då kunna komplettera med något litet nytt. I en passande storlek dessutom. Det är en fin känsla helt klart :).

   Riktigt fin helg till dig Mette!

 3. Snyggt… Försöker själv rensa, inspirerad av 333… Fast jag tror inte jag når 333-målet men fler kombinationer med färre plagg känns ju lockande…

  1. Just 333 – tänket gillar jag mycket men om jag själv skulle klara av att hålla den disciplin som krävs för det projekten har jag svårt att våga tro på. Men precis som du skriver så försöker jag också mer och mer tänka på att saker och ting ska kunna mixa & matchas i större omfattning än jag gjort tidigare. Så väl i garderob som i köksskåp ska jag tillägga, men det är ju inte lätt detta med alla frestelser på vägen …. :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *