Skön mix

Gathus i Helsingborg 1

Det är torsdag och det betyder att det släpps extra många objet till försäljning på Hemnet. Nej, vi ska inte flytta. Men jag är så otroligt road av husannonser så jag scannar av varje dag även fast det inte behövs. I och med “nya” Hemnet så får man dessutom en liten snak peak på något riktigt gottigt objekt som just nu är till salu. Idag var det Gatuhuset i Helsingborg:

Gathus i Helsingborg

Design i skön mix med Ikea, Day och Tine k. En och annan Tolix och ett vackert hörn i trädgården. Och jag är såld, i alla fall i tanken :). In i inspirationsmappen they go!Bilder: Mäklarbilder med kludd av mig.

signature

10 comments

  1. Tack för tipset – hamnade i min inspirationsmapp också. Helsingborg är min gamla hemstad och Tågaborg är verkligen en favoritstdsdel med många fina hus. Det här ser fantastiskt ut!

  2. Åh länken funkar inte! Eller kan det vara så att det redan är sålt?! Hade gärna velat titta närmare. Nån som vet?

    Maja: Till ägarnas lycka men till oss inspirtionslysta sorg så är det sålt.

    / Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *