? x 11

Regnet är här för att stanna några dagar sägs det och jag blir alltid lite vemodig när vi går från dagar av strålande sol snabbt över till det samma med regn. Jaja, inte mycket vi kan göra åt saken än att hoppas att solen snart är tillbaka. I väntan på, elva ting som mitt hjärta klappar lite extra för just nu:

Elva önskningar

1. Lisa Bengtssons fina taxar! Betty hoppas jag blir min snart, kanske även  Sixten. 2. Snygg arbetslampa från HD, kan hängas upp i kroken eller i sladden. Tillverkad av mangoträ som svartlackerats. 3. Min favoritblus just nu är Cherie från Indiska. Lika snygg till fina kjolen som till jeansen. 4. En riktigt snygg solhatt till sommarens häng på trallen. Snart hos H&M. 5. Lyckan just nu vore att hitta en mellanstor lila skål från Tine K. Plötslig kärlek i senaste laget. 6. Skinnsandaler med fältade remmar från Indiska. 7. Sant I do like to strall along the prom prom prom! Somrig och fin från Alphabetbags8. Tårtfat och tårtkupa kanske passar bäst i tanken, men just nu tänker jag mig att det skulle vara riktigt snyggt på köksön. 149 kr för fatet och 169 kr för kupan hos Åhléns. 9. Marinblå kjolar, älskar dem! Denna kommer från Lindex sammarbete med Ewa Larsson, Affordable Luxury. 10. Jag är egentligen ingen shortstjej, snyggt på andra men bara skumt på mig. Men denna som snart finns hos H&M fick mig i alla fall nyfiken ;). 11. Jag har bara ett doftprov på Fresh Sugar Lychee men jag är hooked på den. Sugar Lemon är en annan favorit sedan tidigare och den köpte jag från Strawberry net. Jobbig tull minns jag, men det ska tydligen inte vara ett problem längre. Men jag undrar ändå om det inte går att köpa Fresh på närmare håll?En riktigt fin torsdag önskar jag er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

5 comments

 1. Finfint collage som piggar upp denna regniga dag.Det kanske finns en sommar där ute – snart!

 2. Hihi – jag har beställt precis samma tryck! Blev så förälskad i den näpna hunden och den prickiga rosetten… Nu blir det jobbigt att vänta tills den kommer hem igen… :-)

 3. Sarah: Visst är det lite svårt med just shorts, undrar varför egentligen. Borde ju rimligen vara mer lättburet än kjol … :).

  Sara: Tack snälla! Visst finns en sommar dör ute, i alla fall snart. Just nu lite bättre här efter lite åska och regn. Snart så!

  tinajo: Jamen Betty är helt galet söt :). Sixten också, vilken snygg hatt han har! Dessutom bär han den i pannan likt Victoria Beckham på bröllopet i England nyligen ;).

  Japp, tre veckor kvar då …

  Sofia Agardtson: Viss är den lite filmstjärnefeeling över den! Spanas in absolut :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *