Hooked on Houses

Men vad hände i cyberrymden fredagen den 13 maj? Min blogg har inte hämtat sig än tydligen då det är omöjligt att ladda bilder, och utan bilder tycker jag det är svårt att blogga. Men jag hoppas på att det löser sig tills imorgon som de säger. I väntan på lösningen  så passar jag på att slå ett slag för en riktigt underhållande blogg vid namn Hooked on Houses. En blogg där Julia skriver om hus av alla de slag, personligen roas jag mest av dekorer till hus i tv-serier / filmer samt olika kändisars hem (nyfiken som jag är). Favoriten just nu är nog huset från Life as we know it som är till salu, eller Julianne Moores fina townhouse i West village även om jag är osäker på om hon bor kvar där fortfarande. Vill minnas att även det såldes nyligen. Vilket som gillar jag stilen mycket. Djupdykningen i hur Mildred Pierce boende i filmerna nu och då är också mycket läsvärt. Får ni en stund över så klicka er in och get hooked ;).Nu till en annan typ av läsning nya Elle Mat & Vin som kom idag. Jippi!

signature

4 comments

 1. Å ny tidning att se längta till! Vi är ute på landet och det går sisådär att få fart på datorn.Men om det blir fart på den ska jag kolla in ditt tips!Inte ens ett cypermedium som jag kan förstå vad som hänt i cyberrymden?, nu var jag allt ironisk!Kram och lycka till med bilderna .Carina

 2. Carina: Härligt med dagar på landet, låter riktigt lyxigt även om det brukar vara problem med uppkoppling många gånger. I vår sommarstuga är det ingen idé att ens försöka.

  Ja du får kolla länkarna sedan, man kan nörda in helt på olika hus och “sets” där. Skoj!

  Tack snälla och njut av ledigheten!

  Kram

 3. Hej!Jag var så klart tvungen att kolla in ditt länktips och fastnade. Framför allt för ett inlägg från den 4e maj med rubriken “I’m Never Inviting You to MY House!” :-D. Jag skrattar och skäms igenkännande. Visst är det så. Och visst behöver man bli påmind. Tack för länktipset! Hoppas du får ordning på din blogg, för vi vill absolut inte vara utan dina fina bilder som ger så mycket inspiration. Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

 4. smile: Det har inte jag läst, ilar! Tack för tiset :).

  Bloggen är lite mer sammarbetsvillig i dag, men jag vågar inte ropa hej än tyvärr. Tack för dina snälla ord!

  Det samma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *