Såsigt

Såsigt

Jag kan göra de mest fantastiska desserter, spendera timmar med hopplösa ingredienser och svettas ymningt framför en het spis och dottern vill i alla fall helst av allt ha vaniljglass med varm sås. Så här slavas inte det minsta numer :). Chokladsås är en favorit, sås på Japp en annan. Kolasås är även det en favorit men jag kan tycka att den vanliga är lite väl söt. Denna med apelsinjuice balanserar det söta och lite syrliga på ett mycket bra sätt. Gott för både stora & små, receptet hittar du Här!Makens favorit är den man gör på Kondenserad mjölk, lite retro även denna men Aj så god!Ett tips till helgen eller för lite fest i vardagen.Bild: Eget collage med bilder från istock.com.

signature

4 comments

  1. Åh, skulle så himla gärna vilja veta vilket typsnitt du använt dig av i receptet. Snääääälla, berätta… ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *