Kort & Gott

Cyklamen

Jag är mycket förtjust i denna “mormorsblomma” som här står i en kruka jag ärvt efter min farmor. Cyklamen är hipp igen med all rätt :).Nu må jag ila, nu börjar Halv åtta hos mig. Go Helge Go!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. God kväll!Jaså är cyklamen inne igen:) Jag känner tyvärr sådär inför den mormorsblomman men jag är inte sämre än jag kan ändra mig…det är ju långt till julblommorna:)Kram/Hanna

  2. Gillar cyklamen jag med och det känns ju helt otroligt med tanke på hur dissad den blomman var fram till typ ett år sedan. Tanter äro vi allihopa! :)Jättefin bild!Kram

  3. anna k: Tack :).Hanna: Jo, den har tydligen trendfaktor till och med ;). Du får prova, det är lite väl långt till alla fina julblommor som sagt. Cyklamen måste dessutom vara mycket tåliga då jag lyckas hålla min levande :).KramAnneli: Men visst är det, så härligt att få skratta en halvtimme på vardagskvällarna :).Lina: Precis, med lite het styling i tidningar och några rara ord på TV så är vi Tanter allihopa igen :).Tack!KramAnna: Söta Du, krya sig nu så vi får fika ?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *