Like Candy

Från sockersöt sås till sockersöta skålar. Jag gillar K2 Keramiks sammarbete med Cosas (Collaborate) mycket . Några Svenmuggar finns i skåpet och den nya färgen lockar mycket så intresset för stilen fanns redan. Dagens favoriter måste vara dessa skålar. Mums!

Like Candy

Skålarna som alla är handgjorda har en gemensam form men de olika mönstren och färgerna bär respektive keramikers signum står det i pressmedelandet. Jag gillar idén, utförandet. Ja, rubbet :).Säljstart i början av oktober.Bild: Eget collage med bilder från cosas.se.

signature

7 comments

  1. Anna- House Of Svea: Håller med, finns inte mycket om ens något som jag inte skulle vilja ha. Så duktiga!

    Kram

    Ylva: Cosas har massor med gobitar, gillar också mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *