Skolstart

Blåbär + Jordgubbar + nektarin = ?

Idag började skolan igen och Astrid går numer i 2:an! Precis hur stort som helst :). Sånt måste så klart firas så igår avslutade vi sommarlovet med helgens rester som blev vardagens fester … Well, något åt det hållet i alla fall. Hallonkakan som jag bakade i helgen blev inte så snygg som jag önskat så jag toppade den med lite grädde, blåbär och jordgubbar. Blir lite mer som tårta än kaka, men den blev mycket trevlig. Rekommenderas! I alla fall så fanns det blåbär, jordgubbar och nektarin kvar i kylen. Dessa blandade jag ihop i en skål och så mumsade vi i oss denna bär/fruktsallad tillsammans med vaniljglass och lönnsirap. Åh så gott det blev, Ni bara måste prova :).

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

  1. Mums! Det låter riktigt gott! Blev lite sugen på att prova hallonkakan fast göra den som en äppelkaka. Har nämligen en hel påse med äpplen som borde användas upp….Trevlig vecka!Kram Maria

  2. Anneli: Det är ofta det enkla som är det bästa, precis så är det här :).

    Lyllosar som fortfarande är lediga!

  3. Hej Helena!Jag ville bara säga att den blogg är oerhört fin och inspirerande och att du just fått en ny läsare! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *