I ? Förvaring

Väggfastförvaring bild 1.

Jag är ju givetvis inte ensam om att gilla förvaring, det gör vi förmodligen alla. Som det är idag saknar vi ett riktigt linneskåp och vi har för lite plats för våra kläder. Mycket svårt att ha det städat i alla rum på en och samma gång med andra ord. Ett rum blir alltid det där rummet som fylls med prylar och kläder. Sen röjs det upp och flyttar till nästa rum. I evighet amen, i alla fall i denna familj. En räddare vi haft här hemma är våra två Hol från Ikea som lackerades vita och som fungerat likt en köksoffa. Julsakerna samt sånt som man inte tas fram så ofta ryms i dem. Nu går de från kök till hall när vi flyttar. I köket vill jag nämligen bygga en väggfast bänk som på bilden ovan. I den skulle jag ha de kokböcker jag inte bläddrade mest i just då samt julsakerna.

Sittbänk bild 2.

Förutom att det blir en mycket praktisk förvaring rymms man många kring bordet och det ser mycket trevligt och inbjudande ut. Jag har letat lite efter Ernst ritning på den väggfasta bänk han byggde i en lite stuga vid havet under första säsongen av Sommar med Ernst. Lyckas inte så bra med det, men som tur är finns klippet kvar på TV4 Anytime så vi kan spana där. Det är nog det här som jag ser fram emot mest med flytten. Förvaring. Det blir stora linneskåp, en liten men naggande god garderob till mig, extra förråd i källaren samt en tvättstuga. Inget mer delande med badrummet. Jag kommer att sakna massor med radhuset vi bor idag, med inte just detta :).Bild: Egna collage med bilder från Tove hem och trädgård samt Sköna Hem.

signature

10 comments

 1. Fin inspiration! Känner igen jakten på ordning & reda – flytten av oreda från rum till rum. Och här kan vi inte skylla på att det är ont om utrymmen…Lycka till med flytten! /Pernilla

 2. Jag håller med dig fullkomligt. En väggfast bänk med massor av utrymme att sitta och mysa vid är verkligen inbjudande och mysigt.Förvaring kan man aldrig få för mycket av och önskar att jag slapp dela badrummet med tvättstugan jag med.Kram Lina

 3. Förvaring, ack du sköna förvaring var är du någonstans… Vilka underbara och inspirerande bilder. En väggfast bänk skulle gärna finnas hos mig! Vad mysigt att krypa upp där med en kaffe och en bok, medans det under mig skulle finnas en massa saker som inte behöver synas!By the way: hårborsten som du tipsade är toppen, den råder t.o.m. bot på mitt frizz!

 4. donna blogg: Det är nog så även om jag just nu hoppas på lite annat. Så spelar det nog inte så stor roll hur man bor, stort eller litet. Är det inte fullt med praktisk förvaring, eller att man själv är mycket praktskt lagd när det kommer till ordning & reda så funkar det liksom inte. Jag hoppas slippa svinis, men istället smittas av en ordning & reda bacill :).

  Tackar!

  Linruz: Ser mycket trevligt ut när de sitter uppkrypna där och myser med te och trevliga samtal. Så vill jag ha det. Samt förvaringen då :). Det ska bli ett sant nöje att slippa se tvätten det första och sista man gör.

  Kram

  Lo: Visst är de fina! Jag har sparat dessa i min inspirationsmapp och det ska bli så kul att nu äntligen få nytta av allt bläddrande :). Då vi har lite likande idag med våra Hol från Ikea kan jag intyga att det är super att bara kunna lyfta på locket och hiva ner. Man behöver ju inte bygga, man kan köpa fläkskåp från Ikea och lägga bänkskiva ovan på. Sedan en madrass, sen är det bara att fika :).

  Underbart, så glad jag blir :).

 5. Åh, mysiga bilder! Jag har en vit kökssoffa men mitt köksbord passar inte till. Söker nu efter ljus och lykta efter ett liknande bord som visas på första bilden. I vilken tidning finns den? Är det Tove hem och trädgård eller Sköna Hem? Eller kanske du t.o.m. kan kika efter i vilken affär bordet är köpt ;) MÅSTE ha ett sådant bord! Tack för en supermysig blogg och ha en trevlig helg!Kram Sofia

 6. Sofia: Visst är de fina, man vill bara krypa upp i soffhörnet och dricka lite te :). Den övre bilden kommer från ett äldre nummer av Tove hem och trädgård. Tycker dock att bordet ser så där snyggt och vintage ut och eftersom detta hem ligger i Danmark så har det nog fyndats på värsta loppisen, tycker alltid det står så. Jag kan givetvis ha fel här, men jag tror inte det finns att köpa i butik. Jag håller tummarna för att du snart hittar ett passande bord.

  Tusen tack för de fina orden ?.

  Kram

  Ps: m du bor i närheten av Ockelbo så kika på deras stor-loppis där, finns hur mycket som helst sägs det!

 7. Every body understands that today’s life seems to be high priced, but different people need cash for various stuff and not every man gets big sums money. So to receive quick loan and just commercial loan should be a right way out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *