Julstjärna & Tomten

Ny julstjärnaJag vet inte om det är flytten eller så att utbudet blivit mer attraktivt. Eller kanske håller jag på att växa ifrån mina principer? Gud förbjude :). Men jag spanar på både adventsljustakar och julstjärnor till fönstren. Jag har tidigare ratat det mesta. Förutom våra änglar då. Åhléns hade mycket snygga adventsljustakar i år så vi hoppas att Astrids födelsedag ska komma att bjuda på två liggande C:n där i från. De skulle passa perfekt i hennes nya rum. Jag har dessutom shoppat en julstjärna idag, Beatrix från favoriten Watt & Veke. Den ska hänga i nya vardagsrummet och när säsongen är över ska den vikas ihop och läggas tillbaka i sin lilla låda. Jag tycker om alla detaljer kring Watt & Vekes produkter, det finns alltid en liten extra knorr.Längtar man till julen kan man kika i deras Adventskatalog och julen känns närmare än 7 veckor bort. Är man inte redo att tänka på julen än kan man njuta den vanliga produktkatalogen 2009 – 2010 här! Fina som socker båda två.ProduktkatalogerNågon som tampas lite med julen just nu är Astrid. Snart ska tomten komma och så nås hon av ryktet att det kan faktiskt vara så att Tomten inte finns. Och har aldrig gjort. Fasa! Nu tar hon det hela med så pass mycket ro att hon inte ilar iväg känslomässigt och blir ledsen eller arg. Hon vet ju inte om det är sant än, Det kan ju mycket väl vara så att det är den där pojken som har fel.- Inte sant mamma?Så vi gör i år som vi gjort tidigare år. Vi ställer ut ett fat med gröt och pepparkakor till Tomten, och står där en julklapp som tack på morgonen ja då är det bevis nog för att Tomten faktiskt finns.- Inte sant mamma?Sant, Tomten kommer till alla som tror. Stora som små, gamla och unga. Det är det som är det fina med Den store röde.

signature

10 comments

 1. Den stora vita stjärnan har jag, såå jag längtar efter att ta fram den nu kände jag när jag såg din bild:) Instämmer med W&V they are lovely:) Kram kram

 2. Har i dag drabbats av jul insperation på hög nivå!! Börjat riva i linne skåpet för att inventera vad som finns i gömmorna.Och visst finns den store röde bara man tror….hälsa din sötnos det!!!!Kram lina

 3. Anne, annes design: Och jag älskar dem alla, svårt såld på Watt & Veke :).

  Mia: Och jag längtar i år också, första året med ljustakar & stjärna. Can´t wait :).

  Kram

  Linruz: Det är så härligt att det snart är dax för pynt & fix i mindre skala. Första advent är bara runt hörnet :).
  Jag har pratat med henne idag och hon är nog mer och mer inne på den linjen att pojken är ute och cyklar med sin teori, men nu är det nog sista julen som hon tror med hela hjärtat. Så sött!

  Kram

  Postadress Torslanda: Jag ilade givetvis in snabbare än blixten när jag läste att lägenheten var på plats. Underbar lägenhet, snyggt stylat var det dessutom i vanlig ordning :). Jättekul att se. Tack för att du hojtade!

  Varmt lycka till med försäljningen!

 4. Hejhej, jag kanske inte tror på den store röde, men däremot tror jag på den lille grå. Hustomtar är alltid bra att ha runtomkring knuten…=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *