Trevlig [Alla Helgons] Helg!

Veckan flög förbi och snart är höstlovet – 2009 historia. Här hemma avslutar vi veckan med sortering och tårta, ja lite god mat ska det nog också hinnas med. Nu ska vi börja packa på allvar, för har vi tur så får vi nycklarna till nya radhuset redan om 2 veckor. Och om vi får det vill vi ju sätta igång och tapetsera och måla för att hinna så mycket som möjligt innan flytten i början på december. Ska även ta ett kraft tag med sortering och vad som ska slängas och inte. Nu börjar vi komma till de ställen där det står kartonger kvar sedan förra flytten. En tanke är att bara slänga utan att titta i dem, det vi inte saknat på 5 år lär vi inte sakna nu heller. Men allt ska sorteras och lite nyfiken blir man ju på innehållet.Trevlig Helg!En riktig spindeltårta med spindel i srössel har Astrid önskat sig, så den får det bli. Sedan ska vi ladda upp med godis så klar, det är ju Bus eller Godis som gäller i helgen. Första året vi bodde här var Astrid ca 2 år när det var Alla Helgons helg och vi hade inte så stor koll på detta med Bus eller Godis. Så vi hade inget godis hemma när det plingade på dörren utan fick motvilligt säga Bus. Morgonen efter när vi skulle hämta in tidningen så var postlådan dränkt av ägg och skal. Bläk! Nu vet vi bättre, det är godis och inget annat som gäller :).Sen var det lappen om vaccination som ska fyllas i tills på måndag. Jag pendlar mellan Ja & Nej likt en jojo. Ena sekunden är svaret självklart för att en stund senare vara tillbaka på noll. Hur tänker ni i frågan?Trevlig helg!Bild: istockphoto.com

signature

10 comments

 1. Nilla: Misstänker att det kan smaka lite extra gott med spindeltårta när man sorterat några timmar ja :).

  Det samma önskar jag dig!

 2. Eftersom jag har två små skruttar, på under tre år, som inte får vaccinera sig, så hoppas jag förtstås att alla andra som får gör det, så att de blir skyddade indirekt…

 3. Ha en trivelig Halloween du også.Ang vaksine, så har jeg bestemt meg for å ta den. Jeg jobber jo som helsesekretær på en psykiatrisk klinikk og det er viktig at vi holder oss friske. Jeg stoler på smittevernlegene våre og på myndighetene. Heller vaksine og febersjuk av den enn den nye influensaen. Med alle dødsfall her i Norge (til nå 14 mener jeg) så synes jeg den er skremmende, ustabil og at vi alle har et ansvar for å vaksinere oss.Kram :)

 4. Hejsan HellanTräffade just dom som skulle flytta in i ert radus på kyrkogården…hahhah…spoki…nej var där och kollade på alla ljusen Helloween och allt.Vi har också gjort tårta i dag med spöken hihihi…finns på bild på bloggen.Smakigt!!Hoppas allt går bra med packning.Kanske id för fika någon Lunch i mellan packningen? ;)Ha det gottAnnette

 5. Louise: Jag har fyllt i papperen idag, det blev Ja men fy så jag våndats innan ;).

  Anna: Ack jag förstår, jag har främst funderat kring biverkningar längre fram samt att vissa säger att man inte bör vaccinera barn under 10 år. Men när man lägger ihop allt. Pandemi, smittorisk, spridning, de som inte kan vaccinera sig, ev sjukdom som går knas ja då blir det ja för mig.

  Koselig: Visst är det otäckt att de börjar komma så nära nu. Såg att det varit ganska många fall i Norge. När man jobbar inom vården är det nog ett mycket klokt val att vaccinera sig. Jag är inte orolig för egen del att göra det, mer för Astrids del. Jag kommer förmodligen att ta sprutan, får vänta ca 1 månad dock innan det är min tur. Scary ;).

  Kram Kram

  Nettan

  Se där ja, Johan pratade med dem härom dagen. Nu vill vi alla flytta :). Det var mycket vackert på gravarna i år, massor med ljus. Vi var förbi igår. Mums med tårta, såg den på Facebook. Scary :).
  Packningen går ack så sakta men säkert framåt. Absolut, efter torsdag har jag tid för lunch eller fika.

  Kram

  Emma Lundbladh: Så roligt, visst är den fin :).

  ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *