Målbild: Sovrum

Som i livet som med renovering går det mesta i vågor. Ibland går det undan för att sedan få ta lite mer tid. Jag är tro det eller ej inte så värst trendkänslig alls. Jag håller ej heller på att flytta om allt för mycket här hemma. Utan passar det så stannar det oftast länge. Men det finns ett undantag och det är de rum som inte hittat “hem” riktigt än. De som ständigt ropar att här finns mer att göra, för här trivs vi inte så bra än. Vi har haft två sådana här hemma. Den lilla hallen uppe samt vårt sovrum. Båda är de snart klara och jag tokgillar dem redan innan de är klara, så det måste vara ett gott tecken tycker jag.

sleep101

Sovrummet i sig så som storlek och planering har jag alltid tyckt mycket om. Men sen har det skavt lite. Nu har rummet fått nytt golv, nya väggar. En liten walk in till mig samt ett stort skåp som rymmer allt och lite till. Sängen, sängbord och två skåp som jag fyndade i garaget blir också kvar. Nu är det bara detaljerna kvar. Piffet! Så här ser min målbild ut och jag tror det kommer bli himla fint.

1. Älskar taklampan Everyday Chandelier från By Rydéns och tror den kommer pryda rummet som en snäck! 2. Tavlorna ovanför sängen blir kvar även de, men med några nya motiv, jag funderar bland annat på att rama in någon bild från Vogue UK  vackra nummer med Victoria Beckham. Ett av mina favoriter all time. 3. Som jag letat efter en bra sittbänk med förvaring att ha i fotändan på sängen, Stocksund från Ikea ser mycket lovande ut måste jag säga. 4. Jag är så nöjd med nya tapeten från Boråstapeter, den passar så fint i rummet och är precis lagom färgglad. Nu ska den bara kompletteras med en tjock ljus mörkläggningsgardin, eller bara och bara den nöten visade sig mycket svår att lösa så där är jag fortfarande på jakt. 5. Den snygga lampan som jag skrev om här, levererades dagen efter och returnerades dagen efter det. Så otroligt fin, men den gick inte att sätta upp på väggen på ett bra sätt för att den skulle fungera som läslampa. Snart ger jag denna från Tine K en chans i dess ställe. 6. Jag får alltid mina bästa idéer när jag precis håller på att somna så det gäller att ha en liten anteckningsbok nära till hands. Just denna kommer från favoriten Rifle paper co.7Marockanska tofflor är något jag har dille på och har alltid ett par nedanför sängen redo att hoppas i. 8. Sist men inte minst ett litet dricksglas som bara hör hemma bredvid sängen. Vi har dessa favoriter från Svenskt Tenn sedan tidigare men då i gulddekor, men jag tror att den silvriga skulle göra sig bättre bland att det blåa och toile mönster som pryder rummet idag.

Med den den målbilden önskar jag er en fin start på veckan!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *