JPG – Nu i min garderob

Ja, jo det är bara att erkänna att jag blir grymt nyfiken på klädkedjornas olika samarbeten med kända designers. En av mina favoritplagg i garderoben all time är faktiskt en blus signerad Stella McCartney för H&M. Grönaste grön och sagolikt skön.

jean101

Idag tog min nyfikenhet mig till Lindex inne i stan för att känna och klämma på plaggen i det rätt så hypade samarbetet med Jean Paul Gauliter. För mig personligen så har mitt förhållande till modeskaparen mest fokuserat på hans parfymer och då främst flaskorna i sig för själva innehållet var inte riktigt min grej. Mycket svajig samling, jag vet :). Kläderna idag då, jo men det fanns faktiskt riktigt fina plagg. Plagg som inte sticker ut allt för mycket, jag var lite misstänksam där innan. Jag tyckte till exempel mycket om den stickade klänningen och den stora koftan. Med i påsen hem följde dock bara denna blus som efter att jag provat den tror kommer att göra Stellas blus sällskap i garderoben lång tid framöver. Lika fin till vardags som till fest. Rekommenderas varmt.

signature

2 comments

  1. Jag har en likadan Stella-blus här hemma i garderoben som är en riktigt favorit, även om den inte används så ofta. Kläderna från JPG har jag inte hunnit se i verkligheten än, får se om det finns nåt kvar i rätt storlek då. Men visst gör samarbetet det lite roliagre att handla :)

    1. Det är samma här, det är inte så ofta men när det händer så känner jag mig alltid fin :).
      Du hinner nog känns och klämma du med, tycks ha varit mest rusning på nätet. Här i Gävle var det bara jag och massor av kläder en timme efter öppning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *