Sett sen sist

Det här kommer att bli ett mycket märkligt inlägg då jag egentligen inte vill berätta något alls, eller i alla fall så ynka lite som möjligt för att inte förstöra överraskningen som kommer om ni följer mitt tips. Man ska aldrig säga aldrig, för nu har i alla fall en av dessa “jag ska aldrig” sakerna slagit in här hemma utan att jag ens visste om det.

0rphan101

Sci-fi, nä det är inget för mig har jag alltid sagt. Om jag inte somnar så stänger jag av illa kvickt. Men för någon fredag sedan så åt jag middag framför Go´kväll på SVT och då tipsade de om filmer och serier som var sevärda i höst. Ett av tipsen var då Orphan Black. Det visades en liten trailer, och så sas det några ord om den. Jag hörde inget om sci-fi utan bara att det var himla spännande. Alltså rejält spännande. Så jag slog till där och då med avsnitt ett och sen var jag fast. Att det var sci-fi det förstod jag först härom dagen när någon påpekade att det var den bästa serien i sitt slag, och jag kan nog bara hålla med här :).

Det blir inga trailrar, inga länkar till info mm utan bara ett rungande SE DEN från mig idag. Jag tror nämligen att den blir absolut bäst som ett oskrivet blad till en början.  Som så mycket egentligen.

Säsong 1 av Orphan Black finns bland annat hos Netflix och HBO Nordic. Skynda fynda!

Något som jag däremot gärna länkar till är 73 frågor till Reese Witherspoon i Vogues härliga serie. Inspelat på plats hemma hos Reese i Los Angeles, och tänk det ser nästan ut so att hennes utemöbelgrupp kommer från Ikea. I alla fall är den mycket lik.

Fin torsdag till er alla!

signature

8 comments

  1. Ja herre Gud så bra den är, har snart sett säsong 2 också som jag lånat av en kompis. Tur det blir en tredje säsong sen också :).

 1. Det er mye bra sci-fi så det er fint at du faktisk gir det en sjanse :)
  Jeg digger sci-fi og jeg har aldri grått så mye på kino som da jeg så filmen A.I. med bl.a Haley Joel Osment og Jude Law.
  Herremin…
  det er mange bra filmer :)

  1. Ja, detta blev en ögonöppnare för mig. Man ska aldrig säga aldrig :). Tack för tipset, ska absolut kolla upp A.I. Låter som något för mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *