Days & Weekends: 7 a week # 20

Påsklovet är över och tisdagen är här. Det betyder en ny veckolista här hos D&W, denna den 20:de i ordningen, häng med!

tislistan2001

Jo, det är nog ganska exakt så här jag trivs bäst om sommaren. I t-shirt, knälång kjol och sandaletter. Tänk att redan om en månad kan det vara dax.

tislist2002

Human rights are women’s rights, and women’s rights are human rights.

För att citera Underbara Clara: Tänk om världens mäktigaste man var kvinna. Svindlande! (Bildkälla)

tislistan2003

En annan tjej som syns mycket (fast på en helt annan plattform så klart) är Hanna Bastin! Konstnär och inredare till yrket syns hon lite överallt just nu. Hon har bland annat ett av det mest inspirerande Instagramflödet tycker jag. Sen bor hon i ett av de hem som Amelia Widell besöker för If Stilsäkert:s räkning, samt sist men absolut inte minst. Ser vi henne snart som en av inredarna i Äntligen Hemma. Kul!

tislist2004

Inte riktigt än, men ikväll hoppas jag att nya numret av Sköna Hem:s specialare  Skapa stilen återfinns på mitt nattduksbord. Landar i butik idag!

tislistan2005

Jo, jag vet att ni redan sett köket. Så klart. Men jag kan bara inte låta bli att slänga med en bild jag också. Jag skriver rätt ofta om kök som jag skulle trivas i, och just detta hos Johanna och Adam kan vara ett av det finaste jag sett. Nybygge väntar och det ska bli galet spännande att få följa med på deras resa. Varmt lycka till (igen) Johanna och Adam!

tislista2008

Soft Hand Kind Heart handkräm är en ny favorit här hemma, den förenar dessutom nytta med nöje då hela 38 kr av köpet på 75 kr går till stiftelsen The Body Shop Foundation som stöttar ideella organisationer inom Miljöskydd, mänskliga rättigheter samt djurskydd. ♥

tislist2007

Så på lördag är det då Ä N T L I G E N premiär för säsong tre av Orphan Black, denna Sci – fi serie som fått mig att häpna. Fast på ett bra sätt :). Om ni inte sett serien så skynda fynda, två säsonger finns att sluka hos Netflix.

Här hittar ni Weronicas lista.

Finfin tisdag till Er alla!

signature

7 comments

  1. Jag älskar dina modecollage och din klädstil. Jag skulle också vilja passa bra i knälånga kjolar, men jag tycker att jag är för kort (framför allt så har jag korta ben, och lång rygg, tyvärr…). Men därför undrar jag hur lång du är? Vill du dela med dig av det? :-)

    1. Tack för dina vänliga ord, de gjorde mig så glad denna morgon :).

      Jo, de är lite svår längd på kjol detta. Min favorit som sagt men det är långt ifrån alla som jag kan bära snyggt då jag inte är mer än 165 cm ungefär, i alla fall en bra dag *host*. Så jag provar och provar och ibland så dyker det upp kjolar som sitter som en smäck, och då är det inte helt ovanligt att jag köper två :).

  2. Köpte denna kjol men tycker den är mer vadlång än till knäet och då är jag ändå 175cm…ett litet tips bara!!!

    1. Hmm, det låter långt det ja. Jag får ta mig en tur till butiken och prova helt sonika. Tack för varningen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *