Days & Weekends: 7 a week # 19

Tisdagen är här och det firar vi med en ny lista, häng med!

tislist9001

Jag är väldigt förtjust i sallader som bekant, men här hemma har jag en make som inte alls är lika förtjust. Han tillhör gruppen som Sally pratar om här i klippet (fort 1, 2, 3) som tycker att han “bara” ätit en sallad och det är med andra ord inte mycket. Men snart är det slut på det då jag beställt Sally Voltaires härliga bok Sally Voltaires mat, som är fylld med matiga sallader. En påskpresent till mig själv kan man säga. Här kan ni provläsa lite ur boken.

tislist902

Man har dem redan, men där och då i affären så är det just den där bomulls skjortan som är den saknande länken i garderoben. Somrig och till ett finfint pris. Fab it is!

tislist9003

Nu när kärleken för tulpaner sansat sig en smula för säsongen så går jag helt upp i alla galet vackra ranunklar. Rosa ska det vara om jag själv får välja.

tislist9004

Nu när det blir lite ledigt över påskhelgen ska jag beta av några filmer på min lista tänkte, bland annat så har jag länge tänkt se den danska filmen En sång från hjärtat med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Miljöerna lockar så klart, men även att återse Birgitte Hjort SØrensen som jag tyckte så mycket om i Borgen. Trailer hittar ni här. (Bildkälla)

tislist905

Förra veckans mest spelade låt här hemma var överlägset Ariana Grande med One last time. En låt som faller två generationer i smaken här hemma, det är ju inte alltid det händer numer ;).

manlist9006

Nu kanske denna fåtölj funnits i detta utförande länge, men det var först när vi besökte Ikea i Uppsala förra veckan som jag såg att fåtöljen Strandmon numer finns i utförandet av en rosa pralin också. Jag tokgillar den!

tislistan9007

Nu är det snart påsk och med den kommer känslan av att vilja frossa i färg. Bloggen Livet hemma bjuder på recept och inspiration till Milda maränger, som jag tänkte prova göra. Så himla fina!

Så med den listan önskar jag er alla en riktigt fin tisdag!

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *