14 comments

 1. Verkligen fina listan – håller jag verkligen med om jag superkul urval av olika produkter:-) Kram från iskallt Stockholm, men utan liggande regn idag

 2. Dom där Lindt är to die for!!! Har ju privilegiet att ha en Lindtbutik 2 mil bort jag kan smaka liite för vanliga butikerna. Vill bara köpa såna hela tiden nu :)
  Fin lista, saker hamnar därifrån till min lista oxå misstänker jag!

  1. Men Guuuu så jag skulle ränna där om jag bodde nära :). De nya är helt otroliga, må de stanna i produktion så att de inte bara är på besök. Typ så som de håller på med chipsen :).

 3. Finfina saker! Och vad intressant med blusen, den är ju bara fantastisk, älskar svartvitt- här på nätet står det att det är handtvätt 30 gr, men i blusen står det kemtvätt (det måste vara samma som jag provade i butik). Jag tänkte då, nä kemtvätt på en blus – det funkar inte för mig, men tål den handtvättsprogrammet, då blev det genast intressant igen :-)…

  1. Oj, ja du det är ju en stor skillnad det! Vi får höra oss för i butiken innan vi slår till :). Himla fin är den!

   1. Ville bara säga (inte kanske så intressant för dig kanske ;-)), men jag slog till på blusen när det kom ett sms med 100 kronors rabatt, och frågade om detta med tvätten. Vi kom fram till att jag skulle köra den på handtvätt men ta ett foto med mobilen på tvättrådet som står på internet så kan man hänvisa till det om något går snett.. Kappor och kavajer och nån långklänning kan man ju ha med kemtvätt men en blus vill jag helst kunna tvätta själv :-)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *