Astrid vill ta en nap

Johan och jag gäspar och pratar om hur trötta vi är allt som oftast, vi kan nog gå så långt som att säga att vi ältar detta ämne. Detta har dock inte gått i arv till dottern, vi känner bara till två tillfällen när hon rakt ut erkänt att hon var trött. Men ibland så kan det komma genom omskrivningar som igår när vi varit uppe sent och tittat på Leila.Det lilla radhuset 21.32Astrid: Om det hade varit dag nu då hade jag nog gått och vilat mig en smula.Mamman: Är du trött hjärtat?Astrid: Det sa jag inte, Jag sa om det varit dag nu så hade jag vilat. Nu är det kväll och det skulle sitta fint med en kopp te. Kokar du?Joråsåatte …

signature

5 comments

  1. Vilken sötnos! Med barn kan man ha fantastiska konversationer. Lycka till med julgodiset. Jag blev sugen. Jag har gjort ett par olika sorter men de varar ju inte så länge….Ha en riktigt God Jul! Din blogg är så mysig. Snygga bilder och alltid intressanta inlägg. /Kram

  2. Vilken skön omskrivning, vad är det med barn och rädslan att gå och lägga sig :) Här hemma har vi bara en åttamånaders så jag får vänta lite på sådana finurliga omskrivningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *