Back in Time

Top GunDet slår aldrig fel, så fort det lugnar ner sig så blir man sjuk. Efter några veckor med galet stor arbetsbörda som jag hoppas att ni får ta del av i mars, så blev det då äntligen dax för mig och Astrid att få lite mer tid för varandra. Vad händer? Jo, jag däckar i soffan första dagen med feber och halsont. Händer mig varenda gång jag ska vara ledig, det är precis som att kroppen tänker att om vi inte ger henne feber så stannar hon inte upp. Nåväl, sämre kan man ha det än att ligga nerbäddad i soffan omhändertagen av en sjuksyster som nyss fyllt 6 -år. Vi njuter av granen och tittar på film. Bland annat har jag dammat av Top Gun från 1986, och herre gud så bra den fortfarande är. Jag gick helt upp i filmen och kunde inte sluta titta även om ögonlocken tillslut blev tunga. Så unga de är, Tom givetvis men även Meg Ryan. Så vacker utan botox och utfyllda läppar. Får ni en stund över så damma av denna klassiker, den håller än. Jag ger den 4 av 5 snöflingor :).Maverick: I feel the need…Maverick, Goose: …the need for speed!

signature

11 comments

  1. Wow, min favvofilm! Såg den säkert 10 gånger! på bio när jag var i USA, den gick för 1$, så vi gick på bio ofta då:) Jag har den hemma oxå, så jag ska nog lyda ditt råd att damma av den:)

  2. Hoppas du blir frisk snart så vi kan fortsätta läsa dina inlägg på din mysiga blogg.Häpp, inte var det väl fler som gillade Tom. Han var ju min då jag var 13-14år…

  3. Hej! Filmen är cult =)Har inget tålamod så jag frågar istället.. gör du de fina snöflingorna i photoshop? Tycker bara det går att justera bilderna.. Som sagt, inte min starka sida!!Marie

  4. Ja, Top Gun och Dirty Dancing är filmer som man kan se hur många gånger som helst och jösses vad kär jag var i Tompan. Tur att det aldrig blev han och jag… han verkar lite mysko nu tycker jag. ;-)Kram och krya på dig!E-K

  5. Har läst några bloggar nu, och det verkar som att många är krassliga.Jag har själv 2 snuviga små pojkar och en febrig liten kille hemma, inte kul alls…Hoppas du blir frisk snabbt, krya på dig.Kram/ Dillan

  6. Anneli: Ja, visst var han både snygg och cool i Top Gun :).Nina: Ja man har sett den x-antal gånger, det är helt säkert så. Jag och min kompis L såg den flera gånger sittandes i de mjuka stolarna på Sandrews ätandes marabou chokladkakor mellan snyftningarna. Det var tider det med :).Absolut, lägg de små och damma av filmen och du har fixat dig en höjdarkväll ;).ou: Tack så mycket, det går framåt med förkylningen så lite bloggande ska det nog bli framöver. Men det kan jag väl aldrig tro,Tompa han var ju min ;).Linda: Därom tvistar de lärde, Tom eller Val :).Tack så mycket! Må så gott du med!Tulipa: Ja det är onekligen pigga på att hjälpa till dessa sjuksköterskor. Saft & Smörgåsar blandat med film och högläsning. Perfekt :).KramMarie: Då jag inte heller har något större tålamod så gör jag snöflingorna med hjälp av fonts. Denna heter Kinda Flake och för att få just denna är det stora J som gäller.Lycka till!Bitar av livet: Ja, Dirty Dancing är en finfin film det med. Och jag håller med dig, Tom har med åren blivit lite skum. Men jag såg ett program som Oprah gjorde om honom, det var till och med två tror jag och i dessa var han helt normal. Både söt och trevlig. Skönt att se.Tack så mycket!KramDillan: Ja dessa virus skördar offer i hela landet inför jul i år igen. Min mantra är: Det är i alla fall inte VKS, det är i alla fall inte VKS … :).Hoppas att dina små killar snart är friska igen så att de orkar njuta av julens alla små bestyr!Tack så mycket!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *