Finfina sandaler

sandaler111

Jag har vid flera tillfällen tidigare beklagat mig över mina tråkiga fötter som inte trivs i knappt några fina sandaler alls. Oftast är de skorna på tok för smala, eller för långa för att ens komma på tal att provas. Men nu ser ni, nu har jag hittat ett par som även mina fötter gillar. Nämligen dessa lädersandaler från H&M. Dagens tips till medsystrar med lite krångliga fötter :).

signature

5 comments

 1. Hej! Jag har också krångliga fötter på många sätt och vis och det är hopplöst att hitta skor. Är sandalen bred?

  Tack för en bra blogg med fina bilder, välskrivna texter och inspirerande kollage. Keep going!

  1. Tack snälla Anna för dina fina ord, de gör mig så glad :).

   Jag har breda fötter och mina fick plats perfekt i dessa. Jag tycker nog också att de är lagom långa, du vet ibland går foten i men det är nästan en mil kvar till sandalens slut. Inte här :). Håll utkik i butik och prova. Håller tummarna för att de passar galant!

   Fin Valborg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *