Days & Weekends: 7 a week # 23

 

tislista2301

Tänk redan tisdag igen, häng med på en ny lista. Nummer 23 i ordningen: Ska man bara köpa en inredningstidning denna månad så slår jag ett slag för senaste Elle Decoration. Hela numret är mycket inspirerande, och som lök på laxen så är det himla fint reportage från Elsa Billgrens hem. Vill man köpa två så slår jag även ett slag för nya numret av Lantliv!

tislist2302

Vi beställde lite nya kläder till sommargarderoben till Astrid från Zara Kids och en av favoriterna blev detta vita skria linne. Ursvårt att se hur det ser ut på bild, alldeles bedårande i verkligheten.

tislist23003

Jag har en smula svårt att hålla ihop helt just nu. Precis som jag alltid haft i tid av förändring. Det var samma visa när hon slutade dagis, och trean dessa milstolpar i livet. Jo, jag är rätt så blödig just nu. Inte av sorg egentligen utan bara att det tar lite tid för mig att vänja mig vid tanken på förändring. Heja A ♥

tislist23004

På tal om förändring så blev jag så glad när jag såg att Viaplay just nu har hela 10 säsonger av Grey´s Anatomy att avnjuta i sommar. Jag börjar helt sonika om från början igen, och har nu sett första säsongen och ska ge mig på den andra ikväll. Och tänk jag tror visst att jag tycker lika mycket om det denna gång som när jag såg serien första gången. Jag minns fragment, men mycket är det precis som jag ser för första gången igen. Seattle Grace, here I come! (Bildkälla)

tislist2305

Det känns lite som att slungas tillbaka i tid tills när hela Sverige gick och nynnade: Åh, vill haaa däj i mörkret hos meeej, men nu nynnar vi med bestämdhet i takten till: Nu står vi här, hur fan gör vi nu! Sommarens slagdänga alla gånger så jag nynnar på :).

tislist2306

Jo, jag håller med så många andra före mig att denna takvåning är en av det absolut finaste man skådat. Men jag tycker också mycket om denna mindre pärla till försäljning hos Alvhem även den. Speciellt gillade jag idén med den platsbyggda hyllan bakom sängen, jag har klurat på en liknande lösningen ett tag. Kanske är det dags nu. mycket fint!

tislistan23007

För övrigt så fokuserar jag snart osunt mycket på uteplatser här hemma just nu. Jag vet precis hur jag vill ha det på baksidan, men hur vi löser sittplatser på framsidan är fortfarande ett stort frågetecken. Ska vi köra på lågt bord som tidigare (regnade helt sönder) eller ska vi köra mer praktiskt på ett vanligt istället. Lyxen som gör det svårt är att jag tycker om båda uppslagen. Så jag klurar vidare med andra ord. (Bildkälla)

Weronicas lista hittar ni här.

En riktigt fin tisdag önskar jag er alla!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *