Favoriter x 3

theking101

Slutet på veckan och helgen tillbringades till stor del i soffan då jag var rejält under isen. Urtrist så klart, men å andra sidan hinner man ju titta ikapp en hel del på tv. Förutom att jag precis som W hittat min väg till The Tunnel som jag tycker är riktigt bra (den Amerikanska föll mig aldrig riktigt i smaken) så såg jag och också till min stora glädje att The King´s Speech nu finns att titta på under nyheter på Netflix. Feelgood när det är som bäst!

Jag har även skrattat en hel del åt detta klipp från SNL  i helgen :).

En riktigt fin måndag till er alla!

signature

2 comments

  1. Tack för tipset om The King’s speech, har liksom missat den. Tittar också på The Tunnel och tycker den är mycket bra, inte riktigt lika spännande som det dansk-svenska originalet dock men det handlar förmodligen om att jag känner till handlingen nu.

    1. Åh, då har du en riktig guldstund att vänta när du ser den. Så fin så fin!

      Håller med dig, den Svensk – Danska är ett snäpp bättre. På alla plan, men främst så blev jag lite snurrig av de delarna de behövt göra om pga praktiska själ men så saknar jag Saga också. Tur att det kommer en trea snart :). Men i väntan på så är The Tunnel ett bra substitut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *