Sött & Lite grönt!

Det är inte så ofta man hinner sitta ner och titta på Nyhetsmorgon om mornarna på vardagarna, av förklarliga själ. Men det avhandlas en hel del bra där som jag gärna ser på i efterhand. Till exempel så tittar jag alltid på deras middagstips via TV4 – play innan jag ska sova. Klippen tar ca 5 minuter och det är sällan jag inte blir inspirerad till nya twister på middagarna här hemma.

kolasas101

På fredagarna så är det middagstips med Mitt Kök som vanligt, men sen är det också en inbjuden kock som bjuder på mat i studion. I fredags var det Lisa Lemke som chefade i köket och kokade kronärtskockor vilket kanske inte är någon direkt favorit hos mig. MEN efterrätten var galet god. Söt som bara den, men ibland är det just det som man helst av allt vill ha. Sött, varmt och bara ljuvligt! Klippet från i fredags hittar ni här om ni vill prova receptet i helgen. Receptet i sin helhet hittar ni här. Det blir mycket dessert av detta recept, så om man är ca 4 personer som ska äta den kan man halvera receptet och det räcker fint till alla ändå.

3414söndagsbild

Som motpol till det söta receptet ovan så vill jag avslutningsvis tipsa om W:s pasta som hon skrev om i söndags med grönkål, citron, valnötter och parmesan. Jag har nämligen inte riktigt kunna släppa detta recept sedan jag läste om det häromdagen, så imorgon blir detta vår middag! Jag är dock inte lika snäll som Weronica utan jag kör på helt vegetariskt hela vägen här hemma :).

Fin onsdag till er alla, hoppas solen skiner på er idag!

signature

3 comments

  1. I relish, result in I discovered exactly what I was taking a
    look for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man.
    Have a great day. Bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *