Glimtar från filmåret 2014

Ni vet att jag älskar att se på film och betar i vanliga fall av några i veckan året om. Men det är nu när sommaren kommer som jag ser flest. När tv-serierna går på sommarlov då vänder jag mig till filmens magiska värld istället. Oftast via Netflix eller någon favorit hemma från hyllan, men i år hoppas jag även komma iväg på bio också några gånger som vanligt. Nedan följer smakprov på 10 filmer jag gärna ser innan året är slut. Någon av dem har haft premiär redan men flera av dem dröjer ett tag till innan de går upp på biograferna:


Det ser lovande ut med tycker jag, högt och lågt blandad mix. Precis som jag gillar det. Den första filmen jag planerar att se är den redan innan premiär skandalomsusade filmen om Prinsessan Grace av Monaco. Jag håller med Ebba, må den bara vara bättre än den om Lady Diana

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *