Klänningar x 2

skjortklanning101

Det finns så många fina klänningar där ute i butikerna nu så det är inte klokt. Två finingar som jag bara sett på bild än så länge, men som jag tycker se ut att ha stora potential är dessa. Först denna skjortklänning från H&M som OM man får den att sitta som på tjejen på bilden hittat en sommarfavorit för år framöver. Den andra klänningen kommer från & Other Stories och har för mig den absolut bästa passformen. Döljer det man helst vill dölja som rumpa och gäddhäng *host* och framhäver det som visas bör så att säga. Tar jag mig till Stockholm här i maj så ska jag absolut planera för ett stopp hos & Other Stories för provning. H&M:s klänning provar jag redan i eftermiddag. Häpp!

signature

4 comments

    1. Jag har provat den vita från H&M, men den var på tok för lång för en som är lite kort i rocken. Så tråkigt för den var fin annars tycker jag. Får återkomma om den andra när jag hunnit till Stockholm :).

  1. Hej Helena!

    Var på &Other stories i fredags – också sugen på den ljusblå klänningen – men materialet var någon skum blandning och kändes riktigt “otäckt” – i min mening. Ska bli kul att se vad du tycker. Synd på en så fin klänning men de hade fler av samma designer som var fina och i bomull.

    1. Men så tråkigt att den var inte i ett allt för trevligt material, MEN jag glädjer mig mycket åt att det fanns flera fina att de fram emot. Tack snälla för rapport :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *