Så fick det bli!

Påsken är ju en kort högtid, men den är ändå maxad med dagar att klä upp sig lite extra. De dagar jag vill klä upp mig lite så kommer jag att plocka en favorit från garderoben, men jag har letat efter en ny lite mer casual för lördagens firande med äggjakt och för oss årets första grillning. Snygg men praktisk med andra ord.

theone203

Jag hade spanat in en klänning sedan tidigare från Indiska men den fanns inte i min storlek tyvärr, men efter lite letande hittade jag denna klänning hos Lindex. Den ser kanske inte så mycket ut för världen där på galgen, men på är den jättefin och det gör ju inte det hela sämre att den känns mer som ett mysplagg än en klänning. Passande för en soft påskafton med andra ord. Så fick det bli!

Om jag skulle köpa mig en finklänning hade jag slagit till på denna, ack så fin!

Fin tisdag till er alla!

signature

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *