Min trädgård är en fest

mintradgard102

Både jag och Weronica har skrivit om Min trädgård är en fest tidigare, men det kan liksom inte hjälpas. Det blir ett inlägg till. För i  helgen kunde man se Micael Bindefeldt både hos Ebba i Go´kväll samt på Nyhetsmorgon pratades om nya boken som släpps i butik på torsdag. Om ni inte såg klippen i helgen så har ni en trevlig stund att se fram emot.

mintradgard101

På torsdag släpps boken som sagt, men om man är så peppad som jag nu är och vill bläddra i boken nu nu nu, då finns den faktiskt att köpa hos Rusta från och med idag. Lite oväntat, men ack så trevligt. Ett smakprov från boken finns också att bläddra i här. (Pressbilder från Roos & Tegnér)

Vi blandar påsklov med fortsatt rust av min lilla walk in denna vecka, men jag kikar förbi och säger hej så ofta jag bara hinner.

En fin start på påskveckan önskar jag er alla så länge!

signature

5 comments

  1. Og han var på tv her en morgen i helgen, og jeg fikk det egentlig ikke helt med meg. Dumt. Ser ut som en veldig lekker bok, og han er vel veldig berømt festfixare også, så det er nok bra :)
    Dere har mange veldig flinke folk i Sverige! Virkelig! :)

    1. Du får titta på klippen som jag länkade till istället så får du dig en dos blommor också. Boken är helt fantastisk, man vill ge sig ut och gräva i trädgården och skapa stordåd genast :). Precis, han är bra på att bjuda in till fest också :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *