Önskelista – vår # 1

Vi vaknade upp till ett vinterland igen denna morgon, och visst det är ju helt i ordning med årstiden och dessutom mycket passande nu när det är sportlovstider. Men jag gillar det inte. Inte ens en liten smula kul tycker jag att det är, jag var så redo för vår nu även om det var i tidigaste laget. Så med den känslan kvar så ger jag er vårens första önskelista, en lista på sånt som redan finns, och sånt som komma ska i blandad kompott:

onskelista505

1. Kudde med broderad text och glatt budskap från Ellos 2. Kopparfärgad skål i form av ett äpple. Dyker upp på Åhlèns inom några veckor. 3.  En gul stor skål från Matteus, galet fin på påskbordet tänker jag 4. Ljusstake Ellie i glaserad aluminium finns i tre fina färger hos Åhléns. 5.  Micael Bindefeld är inte bara känd för sina fantastiska fester utan även för sin vackra trädgård och i mars kommer han med en bok som kombinerar de två, Min trädgård är en fest. 6. Jag är fortsatt svag för marmor och skulle gärna servera något gott på denna serveringsbräda, dock inget med citron då marmor ogillar just det (!?) 7. Vasen Äng från Klong, åh. 8. Favoritpennan från Tine K, nu även i rosa. 9 + 10. De fina faten ingår i vårens nyheter hos Rice.

onskelista506

En bok till på samma tema som jag ser mycket fram emot är Fest med systrarna von Sydow som finns att förhandsboka redan nu, men som landar i butik först 9 april. Det utlovas en personlig  färgsprakande bok fylld med bra recept, tips och inspiration för dagarna vi minns. Låter underbart tycker jag, här kan ni läsa mer om boken i väntan på. (Pressbild: Ulrika Ekblom)

Jag avrundar listan med filmen Million Dollar Arm som har premiär i mitten på maj. Filmen är baserad på en verklig händelse och beskrivs som en ny Jerry Maguire. Och så Jon Hamm på det, ser mycket  lovande ut!

Så, nu backar jag tillbaka till den 20 februari igen och ger mig ut för att skotta uppfarten!

signature

9 comments

  1. Skönt att få drömma sig bort ett slag med hjälp av dig. Misstänker att nattens ymniga snöfall gett sig av när jag kommer hem senare idag. Men vackert värre var det onekligen imorse även om jag som du nu har en stark längtan efter våren.

    1. Vackert, absolut! Än vackrare idag tänker jag till och med. En dotter som tokälskar snö, men näe jag är så himla redo för sol och fågelkvitter igen :). Fin helg Annelie!

  2. Ha ha ha, den filmen MÅSTE jag se! Jag fullkomligt går igång på engelska med indisk accent! Förresten älskar jag engelska med ALLA accenter – säger bara italiensk… Love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *