Hemtrevlig i Vellinge

vellinge101

Som en dröm i grått & vitt med detaljer från Svenskt Tenn är denna sekelskifts villa på Östergatan som just nu är till salu via Bolaget. Jag förlorade mig en stund bland de vackra bilderna nu i eftermiddag. Men nu är det hög tid för middagsfix, idag blir det lasagne a´la 56 kilo som blivit hela familjens favorit. Äter ni enligt LCHF eller bara glutenfritt i allmänhet måste ni bara prova denna. – Men den är ju precis som på riktigt!  Som Astrid utropade första gången vi åt den. Jag kan bara hålla med :).

signature

4 comments

    1. Ja gör det, riktigt gott är det! Lite pilligt första gången man gör “pasta”plattorna men när man väl gjort dem en gång går de som en dans! Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *