Tarva byrå (Ett varv till)

Jag har tittat på byrån Tarva tidigare inför ett projekt här hemma, men just där och då valde jag att behålla en annan som vi redan hade då Tarva kändes lite för liten och för nätt för jobbet som väntade. Nu är det precis tvärtom inför kommande projekt, desto grundare desto bättre! Hittade flera roliga idéer hur man kan pimpa den annars rätt så alldagliga byrån med lite färg och nya knoppar via Pinterest.

tarva101

Jag hittade tre favoriter bland dessa och de två första går i vitaste vitt och guld! Tänk så mycket lite färg kan göra, detta känns som en helt annan möbel efter några strykningar färg och nya knoppar. Tumme upp för detaljen med de guldfärgade benen!

tarva104

Den dubbla byrån gör sig väldigt bra i ett kök som här. Notera anslagstavlan ovanför byrån också, ett annat DIY – projekt att skriva upp på listan :).

tarva103

Men det är kanske den tredje bilden som lockar mest just nu ändå. Bilden från Ikeas reklamblad där man målat byrån i ljusgrått, klätt lådfronterna med en vacker tapet och så bytt knopparna till Ikeas egna vita. Jag älskar´t!

tarva102

Avslutar med en bonusbild. Inget för mig just nu, men denna pastellkaramell är den sötaste av dem alla och passar lika fint i tonårsrummet som till den lilla babyn. Pastell är dessutom hot hot hot igen som bekant!

Fin torsdag till er alla!

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *