Och lösenordet är …

I helgen som var printade jag ut de flesta av bilderna som ska sitta på vår kommande tavelvägg vid tv:n. Det blir en mix av personliga foton och texter samt de vackra damerna som finns i flera rum tidigare här hemma. Marilyn och Audrey bland annat. Johan säger inte så mycket om mitt pysslande och inredande här hemma annars, men denna gång så mindes han en bild som jag visade honom för ett tag sedan och nu ville ha med bland tavlorna.

wifi101

Hans önskning var så klart ingen åt vintage hållet utan precis tvärt om, en klar och tydlig tavla med lösenordet för hemmets Wifi. Häpp!  Om ni också vill sätta upp lösenordet på väggen så finns den mallen för utskrift här!

signature

10 comments

    1. Jag skrev texten i Photoshop, men det bör fungera med vilket redigerings program som helst. Om du inte har något finns det flera gratis på nätet som tex Elements, The Gimp eller Picasa att ladda hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *