Off to Stockholm

Nu ska vi bara packa ihop det sista och sedan tar maken och jag tåget till Stockholm över dagen. Jag har pratat mycket om hur mysigt det ska bli detta, och Johan har hållit med. Han säger saker som då kan vi gå dit, och vi kan smita förbi där osv. Visst, men jag har en hel del på min lista att beta av sååå jag lovar att det blir mysigt men det kan gå undan mellan varven. Lite sånt jag hoppas vi hinner med idag bland annat:

elstock101

1. Girlang från Tine K som jag gått bet på ett tag nu. Här har jag ingen direkt plan mer än att hålla ögonen öppna egentligen. 2. Zara Home en favorit av favoriter! Jag skulle nog kunna tänka mig mycket här, men jag har spanat in dessa mini-brickor lagom för morgonmackan. 3. Åhléns är alltid trevligt att besöka också, här jag ska även köpa mig en julklapp på Kiehl´s till mig från mamma. Min favorit Rosa Arctica. 4. Här har vi julklappen jag inte köpt än, och nu ser det ut som att det inte blir något köp alls då den ser ut att vara slut i lager. Men skam den som ger sig, blir det inte en illsöt kanin så ska vi nog hitta en annan snygg lampa till A i julklapp. 5. Sen skulle jag vilja besöka Ladurèe också och köpa en liten ask macarons samt en burk med sylt. 6. OM vi passerar H&M Home skulle jag vilja komplettera med en tallrik med en kossa på då min ena tappades i golvet härom veckan. 7. De små glasen från Svenskt Tenn, nu har jag i över ett år velat över om de ska vara silver eller guldrand på dem, idag tar jag ett beslut och så får det vara bra så! 8. Vill ogärna missa ett besök hos Sephora heller även om jag hört att de inte säljer Philosophy Sverige. Det torde finnas mycket annat skoj tänker jag. Och så får jag inte glömma att hålla utkik efter årets julklänning också!

På önskelistan i övrigt står det Pub, Granit, Cos, Oscar & Clothilde, Zara, Chokladfabriken och NK. Till NK måste vi, spana på skyltning och gran samt besöka nedre plan för att köpa fintgodis och kaffe … Pust! Johan har EN önskan för dagen och det är att han vill ha en Eclair till fikat, det ska vi nog lösa hoppas jag :).

Kul ska det bli! Vill ni hänga med på ett hörn går det fint här!

Fin onsdag till Er alla!

signature

3 comments

    1. Jamen det gick faktiskt väldigt bra :). Hann inte med Cos & Granit men i övrigt så hann vi med. Johan fick sin Eclair också, alla nöjda och glada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *