Per Morbergs julsallad

Morberg-firar-jul

Som jag berättat många gånger tidigare i juletid så är vi inte så där jättemycket för julmat i vår familj. Något litet kanske, men det blir inget  julbord. God mat och godis fyller vi dock julen med ändå så klart. En sallad med juligt tema som jag skulle vilja prova i år är denna signerad Per Morberg från hans bok Morberg firar jul. Jag tror faktiskt att den skulle kunna bli riktigt väl mottagen här hemma då vi alla gillar kombinationen valnötter, mögelost och bacon mycket. Vem vet det kanske är som Per själv säger om denna sallad att den är på väg att bli en ny Svensk klassiker :).

signature

6 comments

  1. Jag köpte den där boken för någon vecka sedan och gillar den massor! Dock skulle jag kunna äta julbord mycket oftare så jag håller mig nog till de vanliga favoriterna:)

    1. Jag kan tänka mig att det passar fint med några gröna rätter på julbordet också. Sen vi började med en vegetarisk dag i veckan har min kärlek för gröna rätter skjutit i höjden!

      Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *