Randigt till jul & nyår

Som många av er vet så är jag galen i klänningar! Korta, långa, enfärgade, flerfärgade alla är de välkomna till min garderob. Det är inte så att jag bara köper dem och låter dem hänga där i garderoben, nej då jag ser till att använda dem flitigt under säsong. Vardagsklänningar har jag många, men de där lite mer festliga klänningarna kan bli fler känner jag.

christmasdress101

Jag kikar lite på dessa två randiga inför jul & nyår, den svart och vit-randiga tror jag att Jessica Almenäs hade på sig på Nyhetsmorgon denna söndagsmorgon. Mycket fin! Den som är svart och lite champagnefärgade kommer från Lindex och den har jag faktiskt redan provat och tyckte mycket om den. Men då vi planerar att åka till Stockholm innan jul och tanken är att köpa med mig en ny klänning hem så beslutade jag mig för att vänta lite med inköpet. Om det var så klokt återstår att se då den är slutsåld på webben redan. Om jag kommer hem med någon av dessa klänningar eller någon helt annan återstår att se, men om ni letar efter en prisvärd lite festligare klänning inför stundande festligheter så ger jag dessa två tummar upp!

Fin andra advent till er alla!

signature

12 comments

    1. Det ska bli så mysigt att de Stockholm i julskrud, vi bor ju rätt så nära men ändå är jag där på tok för sällan. Det samma Nilla!

    1. Och den var bekväm också, som sagt jag får kanske äta upp detta att jag lät den hänga kvar i butik efter att jag provat den ;).

      Tack snälla!

  1. Så fint med randigt! Jag har provat den från HM, sitter fint på och är som en liten pralin, möjligen i kortaste laget för mig om man vill kunna sitta och böja sig ner utan risk ;-), men det kanske mest är ovana.. Den känns “skräddad” och i fin kvalité, så skönt med bomullen! Ett fynd för det priset. Men den från Lindex är också jättefin!

  2. Jag förstår precis vad du menar, det är inte helt lätt alla gånger om den är liiiite för kort :). I övrigt låter det mycket lovande, ska ta och prova den i dagarna jag också tänkte jag.

  3. Jaa, klänningar är så fint! Jag har också en liten samling och nu på lördag ska jag få dressa upp mig på familjejulbord på restaurang i en rödmönstrad 50-talsinspirerad liten blåsa och höglackade svarta pumps med lite gulddekor. Det blir utan tvekan extra festligt med klänning!

  4. Åh, det låter som en mycket trevlig lördag det. Klänningen och klackarna kommer utan tvekan bli pricken över i. Härligt!

  5. Haha precis sådär såg jag och min kollega ut på julbordet häromkvällen :) Jag har den från H&M och den är inte alls för kort tycker jag men jag är bara 1.60. Jag trodde den skulle skrynkla sig jätemycket men det gör den faktiskt inte, den är jättefin!

    1. Jag kan tänka mig att det blir randigt för många i jul, härligt :). Kul att höra att du inte tyckte den kändes kort också, jag är ju inte så lång heller så då passar det ju fint! Men vi får se vad jag kommer hem med för klänning från Stockholm som sagt :).

      1. Måste bara uppdatera min förra kommentar lite, jag köpte HM-klänningen, och jag älskar den! Hade den på en stor julfest och kände mig superfin. Jag är 1,68, så den blir kanske något kortare på mig men med täckande strumpbyxor kändes den prima.
        Dock har jag nu tvättat den och den blev tyvärr förstörd, körde i 30 som det står men det svarta färgade över sig som bruna fläckar på det vita.. Jag ska försöka reklamera den och byta den mot en ny och se om den kan klara sig bättre på ett annat tvättprogram, för jag är helt kär i den.
        (Det kanske inte var någon vidare reklam för den det här, men jag menar det, bara man hittar fungerande tvättmetod så är den toppen, urskön kvalité och SÅ fint sydd. Den krympte iallafall inte :-). Fick många frågor om var denna fina klänning kunde vara köpt ;-)..)
        Hur som helst, lycka till med vad du väljer Helena, trevlig Stockholmsresa :-)…

        1. Men så tråkigt att den blev förstörd i tvätten! Jag vet att jag frågat vid något tillfälle hur man ska tvätta denna typ av klänningar för att de ska hålla länge och inte förlora i färg osv, och inte alls är svaret jag fått. Häng ut och vädra men tvätta inte. Låter som de hade rätt då :(. Men man vill ju kunna tvätta den så är det ju. Jag håller tummarna för att du får byta och att den nya går bättre att tvätta, kanske kan du bara skölja upp den lite snabbt?

          Tack snälla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *