Välkommen till Days & Weekends

D&W-houseNu packar vi upp vår kappsäck från En mammas dag här i vårt nya fina Days & Weekends hus. Vi kommer fortsätta ge dig en inspirerande mix av såväl vardagsglädje som helgstämning i våra bloggar – Living by H och Living by W. Vi ser med glädje framåt och hoppas att du vill följa med oss.Varmt välkommen!

Jag vill också passa på att tacka Matte för att all ovärderlig hjälp med html-koder och annat svårt. Och min kära man för de fina illustrationerna. Ni är bäst! 

signature

12 comments

  1. Hej, vilket fint hus ni “flyttat in i” blir kul att följa dig i det nya. Vet att du tidigare köpt PdL kläder till din dotter och har en liten fråga och det är hur du upplever strl stora, små el alldeles precis som de borde..? Ha en fin helg! /AnneO

    1. Tack snälla du, det glädjer mig att du gillar och hänger med :).

      Vi har köpt mycket kläder från dem och jag har tyckt att de är rätt så stora i storlekarna. Hon har kunnat ha kläderna länge. De har sådana där band med hål i på byxorna för att göra dem större och mindre i midjan och tröjor och klänningar brukar fungera både lite för stort och på väg att bli lite smått. Så summa summarum, bra storlekar men lite åt det större hållet! Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *