Festfin!

 

Supersöt klänning till finfint pris, lite för liten till Astrid men för andra små tjejer upp till storlek 122 kan den bli en fullträff! Klänningar med volanger är bland det sötaste som finns :). Denna pralin finns i två utföranden och kostar 120 kr hos Lindex. Dagens favorit! 

signature

7 comments

  1. Men nu får jag nästan lite panik. Måste knipa en till ester innan den tar slut. För det lär den göra. Tipstack. Och jag vill ha den i min storlek också, tveksam att 122 passar mig… och tack för allt fint du visar. och fin Valborg och hejdå, måste fort bege mig till Lindex!

  2. En sån har vi faktiskt inhandlat! Dottern fick själv välja, hon valde den här direkt. Själv gillade jag båda.PS. Jag kan inte kommentera från Bloglovin har jag märkt.

  3. Johanna: Illsöt :).Anna: Den ser ut att vara lite av ett kap, och jag känner det samma! En i min storlek också tack :). Fin första maj!Sofia: Dottern har bra smak helt klart :).Det är så trist det här med kommentarerna, de är så roliga att få men de är ack så svåra att skriva. Vi har felanmält det massor av gånger, men de hittar iga fel :(. Men de får fortsätta leta. Tack för att du sa till!

  4. http://www.coachsoutletonline-usa.net/ coach outlet online coach outlethttp://www.zcoachoutletonline.com/ coach outlet usa coach outlet online usahttp://www.newmichaelkorspurse.net/ michael kors purses outlet onlinehttp://www.mk-michaelkoroutlet.net/ michael kors outlet onlinehttp://www.guccishoesoutletsfactory.net/ gucci shoes outlet onlinehttp://www.northfaceeoutletonline.net/ north face jackets outlet onlinehttp://www.monsteroheadphone.com/ monster beats outlet onlinehttp://www.coachstoresonline2013.net/ coach outlet onlinehttp://thenorthfacesale-uk.webs.com/ North Face Sale North Face UKhttp://northfacesalee-uk.webs.com/ north face jackets outlet online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *