Rabattkod!

Imorgon är det sista april och det firar Annelie på Inreda.com genom att erbjuda Er alla 15 % rabatt* på köp mellan 29 april – 1 maj! Uppge bara koden: Valborg i kassan och saken är klar! Det är dessutom fraktfritt inom Sverige fram till 5 maj, Perfekt :).

 

1. Poster. 2. Taklampa. 3. Pompoms. 4. Knopp. 5. Karta till juniorer. 6. Skål. 7. Liten väska. 8. Ljushållare/vas. 9. Dessert. 10. Cykelsadelöverdrag. 11. Anteckningsbok. 12. Slickepott. 13. Vattenkanna. 14. Stråväska. 15. Lampfot.

 

*Rabatten gäller på alla varor i lager till ordinarie pris! Ett litet tips om ni gillar Tine K är denna runda bricka som just nu är nersatt 20 %. Så somrig och fin!

Finfin måndag till Er alla!   

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *