Blixtsnabbt!

Både jag och Astrid älskar majonnäs och äter det i alla fall några gånger i veckan på olika vis. Denna förtjusning bottnar i att vi tycker att allt blir godare med lite röror eller sås till. Sen ett tag tilbaka så gör vi egen blixtsnabb majonnäs till helgen. Då den håller ca en vecka i kylskåp så passar det bra att göra ny då eftersom de är mest då den används. Två frukost favoriter är en liten klick majonnäs (bara så det binder) med hackat ägg eller räkor på smörgås. Eller kanske både och samt lite dill! Mums!

 

 

I receptet står det ca på var och varannan rad, men det är ursvårt att göra ett recept som passar alla här tycker jag. För det som en gillar bäst kan vara just det som den andra gillar minst. Johan till exempel gillar inte den varianten med vitvinsvinäger utan vill ha den med citron istället. Hur mycket salt och vitpeppar man gillar är även det en smaksak. Men börja med den mindre mängden och tillsätt tills ni tycker den är bra! Ang rapsoljan tycker jag personligen att den större mängden är perfekt när det ska bli dressing och den mindre om den ska vara i röror! Imorgon på valborg blir det Toast Skagen på egen blixtsnabb majonnäs, det blir mumma det :).  

signature

4 comments

  1. http://www.coachsoutletonline-usa.net/ coach outlet online coach outlethttp://www.zcoachoutletonline.com/ coach outlet usa coach outlet online usahttp://www.newmichaelkorspurse.net/ michael kors purses outlet onlinehttp://www.mk-michaelkoroutlet.net/ michael kors outlet onlinehttp://www.guccishoesoutletsfactory.net/ gucci shoes outlet onlinehttp://www.northfaceeoutletonline.net/ north face jackets outlet onlinehttp://www.monsteroheadphone.com/ monster beats outlet onlinehttp://www.coachstoresonline2013.net/ coach outlet onlinehttp://thenorthfacesale-uk.webs.com/ North Face Sale North Face UKhttp://northfacesalee-uk.webs.com/ north face jackets outlet online

  2. Två frukost favoriter är en liten klick majonnäs (bara så det binder) med hackat ägg eller räkor på smörgås. Eller kanske både och samt lite dill! Mums!bra artikel och tack för att dela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *