Helg!

Så var det redan helg igen då :). Här hemma är dottern fortfarande hemma och förkyld, men nu är även hennes pappa hemma så då passar jag på att smita iväg lite på förmiddagen. Först ska jag ta den där försenade svägen till H&M, sen blir det mat och blomster efter det. Jag har riktigt längtat efter en stund för mig själv, så snart drar jag iväg. Ett litet inlägg först bara :).

 

Idag är det ju Valborg som sagt, och vi är väl inte normalt några stora firare av den dagen heller men än mindre blir det detta år. Ingen kase, bara god mat. Funkar finfint för mig, speciellt då det ser ut att bli lite si så där med vädret i vanlig ordnig ikväll. Men god middag ska det bli som sagt och denna gång provar vi ännu ett recept från Hemma hos Hannah & Amanda, nämligen Helstekt oxfilé. Funkar lika bra i ugnen som på grillen! (Jag rekommenderar även denna meny varmt).

 

Hela tanken med denna middag som så många andra här hemma är att hitta goda recept som tar kort tid att förbereda och sköter sig nästan själv efter det. Chokladfondanter går lätt att förbereda (våra står i kylen) och vill man göra egen vaniljglass till går även den snabbt att vispa ihop.

 

Imorgon säger vi Hej till min favoritmånad på året, maj! Den är inte min favorit bara för att jag fyller år snart utan även för att just maj brukar bjuda på det härligaste av väder och man blir helt pirrig inför sommaren som är på väg. Bästa känslan! Vi ska fortsätta att planera för vår baksidan, mäta och lägga pannan i djupa väck. Plötsligt när man tror att, Jo detta blir bra. Nu kör vi på det nya! All in! Då påminns man om att det nötta är oftast det finaste, så blev det när jag bläddrade i Magisk sommar. Patinan som berättar en historia, vår historia. Så nu vet vi (läs jag) inte riktigt igen, men imorgon tar vi ett beslut och så går vi på det ;).

 

signature

2 comments

  1. http://www.coachsoutletonline-usa.net/ coach outlet online coach outlethttp://www.zcoachoutletonline.com/ coach outlet usa coach outlet online usahttp://www.newmichaelkorspurse.net/ michael kors purses outlet onlinehttp://www.mk-michaelkoroutlet.net/ michael kors outlet onlinehttp://www.guccishoesoutletsfactory.net/ gucci shoes outlet onlinehttp://www.northfaceeoutletonline.net/ north face jackets outlet onlinehttp://www.monsteroheadphone.com/ monster beats outlet onlinehttp://www.coachstoresonline2013.net/ coach outlet onlinehttp://thenorthfacesale-uk.webs.com/ North Face Sale North Face UKhttp://northfacesalee-uk.webs.com/ north face jackets outlet online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *