8 comments

  1. Håller helt med! Vi var också sena och håller på att se boxen med säsong 1 för fullt. Riktigt riktigt bra!God fortsättning!//Elisabet

  2. Jag har helt missat den serien! Men är snart inne på sista avsnittet av Mad Men – så tack för tips jag skall absolut spana in den här serien också!

  3. Jag håller med, den bästa serien just nu, grymt manus och grymma skådisar. Claire Danes är fantastisk som så många andra i serien. Men när jag fick höra att det skulle bli en tredje säsong blev jag nästan besviken, kan de inte sluta i tid? eller måste allt "urholkas". Men nu har jag sett sista i säsong 2 och ta mig sjutton dom lyckades rädda den med och jag ser nu mera fram emot säsong 3. Fantastiskt med oväntade men ändå trovärdiga vändningar.

  4. Floral all’interno struttura bella, stile leggero non comportano oneri documenti in formato A4 può essere collocato come un sacchetto di scuola, valigette, borse, utilizzare molto comodo denim moda denim tessuto pacchetto catena con lo stile di design lato dello zaino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *