8 comments

  1. Hej,Min dotter har en sådan spegel i sitt rum och den är ganska tung… funderar på om de fäst fast den som vanligt på väggen, men bara satt dit en sidenband som prydnad…?! Trist om den dimper ner i golvet.. Fint i alla fall och skall testas!Ha det gott! / Johanna

  2. Johanna: Jag vet inte riktigt, men i texten som kom med bilderna så står det att de använt ett tjockare sidenband och så hängt upp den på en spik. Men jag misstänker precis som du att man får vara lite försiktigare än så kanske :).Det samma!

  3. Här har du en till som fastnade för den idén. Men skulle nog för att vara på den säkra sidan först sätta upp spegeln och sen sätta dit sidenbandet som prydnad. Så slipper jag oroa mig för att spegeln ska rasa i golvet. Har en känsla av att vi kommer få se mycket och många speglar i år!

  4. Le seul inconvénient est qu’il est léger et nécessite <a href="http://www.louboutinfrmagasiner.com">christian louboutin</a> que vous maintenez enfoncé le distributeur lorsque vous essayez d’obtenir bande. En dehors de cela, c’est un très bon produit.Grand petit article pour votre bureau au travail ou à la maison <a href="http://www.isabelandmarantpascher.com">isabel marant</a>. Bat les autres options habituelles ennuyeux pour afficher sa distribution. De cette fa?on, vous aurez post-it dans le style!Grand cadeau pour ce fashionista dans votre vie. Il est en plastique <a href="http://www.isabelandmarantpascher.com">isabel marant sneakers</a>, mais a un peu peser à elle si elle ne se sent vraiment pas cher.Une belle fa?on peu pour égayer votre journée et maman area.My travail a ajouté ce produit <a href="http://www.christian4umode.com/louboutin-homme">basket louboutin homme</a>. Il est très lunatique et mignon et complète son bureau à bureau.

  5. Ååå! Vilken underbar idé. Jag har en sån spegel som ligger och väntar på att komma upp på lilla toaletten. Det blir till att införskaffa ett sidenband att piffa den med :) (tänkte också hänga upp den på ett lite mer säkert sätt först ;))

  6. Floreale all’interno di una struttura bella, stile leggero non hanno alcun peso.Illustrator cotone lato zaino illustrazione modello lato zaino di cotone con un sapore francese, bella disegnati a mano linee illustratore caffè stile modello fresco e naturale, le proprietà dei materiali incontaminate particolarmente adatto per l’uso portatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *