Välkommen 2013

Bild: Via Pinterest.

Hoppas att er julledighet varit fin och att vardagen känns välkommen igen. Jag har sett att många summerat det senaste året inför det nya, jag väljer att inte göra det. 2012 var ett svårt år, i alla fall halva av det. Den halvan bearbetar jag fortfarande på många sätt . Så jag väljer att se framåt, och hoppas att 2013 fylls av allt det där som förra året saknade. Jag drömmer om en vacker vår, en stillsam sommar med sol och många bad. Tid för min familj. Att våga ta för mig mer. Våga uppleva nya saker igen. Att få skratta mycket och innerligt. Att de små sakerna ska få bli det stora. Igen. Sakta men säkert är vi på väg dit. Ja och så ska 2013 blir det år jag ska läsa mer, inte bara lyssna på dem jag ska hålla i dem och somna med dem på bröstkorgen igen. Som jag saknat det. Välkommen 2013. 

På en lånad dator under någon vecka kan jag i alla fall blogga lite light. Min dator gick sönder som bekant, en ny inhandlades men så insåg maken i smma veva att den gamla nog gick att laga. Så nu är det på gång. Men tills den är åter blir det lite enklare, inga egna bilder och inga roliga teckensnitt. Men sen ska det bli som vanligt igen.

Fin tisdag till Er alla!

signature

6 comments

  1. Le caratteristiche del materiale incontaminate molto bello.Borsa apertura della cerniera, cose non hanno paura di cadere un panino tasche intorno lo strato interno è posto per il portafoglio, telefono cellulare e altri piccoli oggetti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *