Julov

 Det blir sällan som man tänkt sig som sagt. Mitt i en bildredigering för några dagar sedan så blev min dator svart. Och trots ihärdiga försök att laga den så tycks den förbli just svart. Visst jag kan blogga textinlägg från paddan, men det är inte riktigt det som är min blogg. Den bygger på bilder, så det blir till att leta efter en ny trotjänare helt sonika. Det ska jag göra i juldagarna, eller det blir nog Johan som gör det om jag ska vara ärlig :). Sen är jag tillbaka igen! Jag finns på Instagram som vanligt dock så titta förbi där vettja!

 

En riktigt fin jul önskar jag Er alla fina läsare! 

 

signature

17 comments

  1. Mrs b: Tack, jag har provat men så var det detta med photoshop också. Går säkert att lösa, men teknik är det svåraste jag vet och vill helst att det ska vara som vanligt :). En riktigt fin önskar jag dig!

  2. Aj aj aj! Men det vlir nog inga problem att hitta en bra på tisdag el onsdag ;) Önskar dig och din familj en riktigt god jul! Kram Jenny

  3. http://www.coachoutletpursesr.com/ coach bags outlethttp://www.coachfactorybagsc.net/ coach factory outlethttp://www.coachfactorystoresr.com/ coach factory outlethttp://www.outletsmall.org/ coach outlethttp://www.bagsoutletfan.net/ coach outlet storehttp://www.teccoach.com/ coach factory outlethttp://www.coachoutletpursesr.com/coach-hot-sale-c-86.html coach outlet onlinehttp://www.coachoutletstoreonline6u.org/ coach outlet onlinehttp://www.coachoutletonlinelover.org/ http://www.coachoutletonlinelover.org

  4. Incluso un panino semplice cerniera, trasportare oggetti di piccole dimensioni può essere collocato.Portatile borsa di tela bella fresca alberi uccello rustico borsa illustratore, misto tela di cotone naturale, stile fresco è accattivante e pratico!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *