Konsten att brodera

Det är inte bara julafton med allt vad det innebär som jag längtar efter utan även de lugna dagarna som följer. De där dagarna som man tar dagen som den kommer. Ni vet att jag ofta drar igång olika projekt, vissa slutför jag andra blir halvfärdiga. Men det är inte det som är det viktiga för mig. Det är själva tänket innan, längtan till att få producera något för hand. I år längtar jag till att få tid att lära mig brodera.

 

 

 

Det här är egentligen inget nytt alls, för mig började det 2009 när jag såg den här bilden. Sen har det varit på modet ett tag och jag har väl tänkt att det vore kul att lära sig brodera. Men så föll det i glömska tills Sweet Paul:s julmagasin kom och bla denna bild dök upp. Nu kan jag inte släppa detta. Jag måste prova själv! Jag tänker mig att jag börjar öva på ett örngott, men sen kanske jag ger mig på sänggaveln också. Vi får se :).

 

 

Livet hemma inspirerar vidare på sin blogg

 

 

Och slutligen ett annat projekt som jag skulle vilja ge mig på, en syburk design a´la Martha Stewart. Har dock inte kunna bestämma mig för om det är taffligt beskrivet eller om det är jag som är tafflig, ty jag är inte helt med på hur man fixar locket än *host*.

 

Något jag längtar riktigt mycket efter just nu som sagt. En vecka kvar idag.

signature

9 comments

  1. Life, there are number of things how many emotions tell Road unknown it? And so when you want to go to illustrate, has no chance. Between cherish and ignored and lost, people continue to flounder.

  2. Nice post.Thank you for taking the time to publish this information very useful! I’ve been looking for books of this nature for a way too long. I’m just glad that I found yoursI truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

  3. Borsa in pelle stile semplice ed elegante, con un grande senso di design borsa capacità.Doppia apertura a conchiglia con cerniera design, senza problemi, e impedisce elementi di cadere.Adatte a una borsa da trasporto, valigetta o zainetto desideri effettuare una nuova più grande della capacità può essere posto in tutto l’armamentario.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *