Önskelista x4 (3)

 

Veckans önskelista kommer här: 1. Saxen från Hay har jag spanat på länge tag nu så jag hoppas på Tomten 2. Jag är svag för Triwa och skulle gärna bära denna enkla modell till vardags. 3. Julens bok för mig hoppas jag blir Grace Coddingtons memoarer, den kvinnan alltså! 4. Tumvantar för att hålla fingrarna varma vid all snöskottning skulle också sitta fint.

 

Tidigare önskelistor hittar du här och här.

 

Fin onsdag till er alla!

signature

7 comments

  1. Gillar dina önskelistor! Jag är en sån som får hjärnslapp och kommer inte på nåt att önska mig när jag får frågan…Men du – ska kategorin heta Christmas by H&M?

  2. Mrs b: Haha, det var årets bästa! Jag tror mig dessutom veta vem det är som lekt lite … Hade ju kunnat heta så, men nej vi nöjer oss med H&W. Tack snälla för att du sa till :).Det är samma med mig och önskelistor, det är därför jag önskar mig några i taget. Då blir det en finfin lista till slut.

  3. Gillar verkligen din blogg som jag besöker ofta! Har precis de där vantarna… Men kan inte rekommendera dem till nån! Helt hopplösa, man får liksom inte grepp om någonting med dem på. Vare sig matkassar, barnhänder eller nycklar. Svor i morse när jag stod med isskrapan att jag aldrig ska använda dem mer!

  4. Kristina: Tack för fina ord! Tack också för varningen, det är ju det där som är det svåra. Att veta om bilden och produkten är likvärdiga. De är jättefina på bild, men då letar jag vidare efter ett bättre par. Hoppas du hittar ett bättre par också pronto, reklamera den vettja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *