Christmas Mix II

Det är fredag, det har med lite tur slutat snöa för nu och på söndag har jag namnsdag så då blir det tårta igen. Trevligt! Veckans juliga mix från mig kommer här:

 

 

Det har blivit lite för mycket tung skottning för att jag ska fortsätta vara road, ett pass till väntar på mig i detta nu. När jag är klar blir belöningen varm choklad, kanske till och med Elisabeth Johanssons recept på Aztekchoklad från hennes bok Choklad.

 

 

Missa inte Borta bra, hemma värst på lördag som sagt, lite mörk ibland men mest komisk! TV4 kl 21.35, direkt efter Darins dag i Så mycket bättre. Han är allt bra fin Darin!

 

 

Man behöver inte bara klä sig i rött för att vi närmar oss jul, jag tycker även rosa toner och då särskilt cerise passar jättefint!

 

 

De finaste grafiska julkorten i år måste komma från Knaada.se, fina nog att sätta på väggen. Finns med svart eller vit bakgrund.

 

 

När det kommer till julkort med foto på familjen så är Amerikanska Tiny Prints fortfarande mina absoluta favoriter. Jag inspireras att göra egna när jag ser dessa. Om det inte räcker hela vägen så är Petrified in Pink och Prints with Wings mycket nära den Amerikanska förlagan.

 

 

På måndag blir det en kväll i soffan, Nobelfesten så klart men även för att årets Musikhjälpen drar igång då. I år är temat: Barnen i slummen har rätt till rent vatten. Det finns mycket fint att bjuda på, men min absoluta favorit är den privata turen runt Stockholm med Fredrik Lindström och Kristian Luuk i Ture Sventons fotspår. Lysande! Glöm inte att önska en låt och bidra med 50 kr om ni har möjlighet.

 

 

Jag har inte köpt så många julklappar än, men i helgen ska jag styra upp det hela lite tänkte jag. Ska även göra klart min önskelista. Men några paket är inköpta och inslagna redan, dessa fick etiketter som jag laddat ner här. Svart/vita, grön/röd och blå/creme finns att välja på.

 

 

I tidningen Lantliv mat & vin:s julnummer fanns detta recept på Nötchoklad med flingsalt med, det ska vi prova i helgen här hemma.

 

 

Jag funderar också på om det inte börjar bli tid för gran snart? Kanske redan till veckan ….

 

 

Jag älskar det här, Have a Happy Hippie X-Mas! Vi är inte riktigt där men en riktig Happy Hippie andra Advent önskar jag er så länge!

 

Pssst, för er som har iPad så är denna receptsamling från Dansukker riktigt fin. Om ni inte har iPad så finns flera recept här också.

 

 

signature

9 comments

  1. Så underbar fin inspiration du ger i vanlig ordning. Det finns alltid en sorts ro över dina inlägg det gillar jag skarpt:). Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *