The color Purple

 

 

Fin helg till Er alla!

 

Macarons Ladurée, ringar åhléns, nagellack OPI och kjol Missoni för Lindex.

 

 

Fotografi: Helena & Johan – En mammas dag.

signature

18 comments

  1. Snyggt snyggt Helena! De är riktigt vackra macaronerna även om det är små sockerbomber i mitt tycke. Mobilfodralet hur fint som helst!En riktigt fin hösthelg önskar jag dig och din trevlige fotograf.I morgon sticker jag till Frankrike , vi får se om det finns andra godsaker dör som faller mig mer på läppen.Kram Carina

  2. Vackra bilder!!Buu har varit i Sthlm i dag och varit i 3!!! HM-butiker men inte hittat svarta kappan….Köpte du din på webben?Johanna

  3. Fina, färgstämda bilder! Snyggt med texten i vitt på fotot. Kan blomman var krysantemum, eller kanske aster? Trevlig helg till dig med!

  4. Carina: Tack tack :). Jag gillar ju dessa skapelser som bekant, söta att se på och söta att äta. Men jag tänker mig att du just nu äter lite annat gott a´la France! Trevlig resa!Kram KramSofia: Visst är de :).Kram KramP: Tack snälla! Kopparna kommer från Nordljus, men det var några år sedan. Tror att de är Lisbeth Dahl, ljuvliga är de men de har liiiite för små öron tyvärr.Anna: Så glad jag blir :). Japp, den lilla väskan är Missoni för Lindex den med. Finns i två färger tror jag, dessa precis som min kjol var inte de produkter som flög från hyllorna så det finns goda chanser att den finns kvar.Nilla: Så roligt, Tack :).Johanna: Tack tack :). Sicken osis! Jag köpte min i butik här i Gävle, hade provat flera andra innan och trodde inte på denna alls innan jag provade den. Men nu så :).Maria: Ringen kommer från Åhléns, illsöt och nästan gratis :).Håller en tumme för att du hittar en att prova du med!Eva: Men Tack snälla :). Jaaaa, det är ju krysantemum :).Sofia & Pernilla: Tack så mycket snälla Ni :).Annika: Så trevligt, det är en äldre favorit som sagt. Vi har haft många trevliga fikastunder ihop :).

  5. me and mike: London och Ladurée det är två fina L det :). Håller med, laktris var jättegod!Anna – Karin: Åh, tack snälla :). Malin: Tack Tack! Kram Anna: Jag tror inte trycket var lika hårt här i Gävle, det fanns kläder kvar rätt länge som jag förstår det. Jag är mycket tacksam för det, mycket fina är det. Johanna: Tack snälla :). Alla: Så roligt att ni gillade bilderna! Tack & kramar till er alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *